Hvem er vi

HMIG er et privat selskab, der investerer i gode, veldrevne små og mellemstore danske virksomheder. Selskabet er etableret i 2001 i forbindelse med opkøb af én dansk virksomhed og to udenlandske virksomheder. HMIG ejer i dag en mindre aktiepost i koncernen efter en særdeles succesfuld exit i 2014, der i dag er baggrunden for, at HMIG har råd til opkøb med egne midler.

HMIG drives af Henrik Møllegaard, CEO og ejer og Kenneth Vendelbo Schnoor, investeringspartner. Sammen er vi et dygtigt team, der i 2008 organiserede de tre ovennævnte virksomheder efter HMIG modellen med så stor succes, at koncernens værdi på blot 6 år blev mere end tidoblet. 

Udover HMIG modellen er vi overbevist om, at vores succes også skyldes respekten for det enkelte menneske i virksomheden. Vores udgangspunkt er at lytte og forstå, hvordan virksomhedens ledere og medarbejdere tænker, før vi træffer beslutninger.

De virksomheder, vi investerer i, er kendetegnet ved:

  • B2B industri- og/eller handelsvirksomhed med en innovativ og videnstung produktportefølje
  • En omsætning i intervallet 25–100 MDKK med en positiv driftsindtjening
  • Et veletableret forretningsgrundlag og en velfungerende organisation

Vi udøver et aktivt og værdiskabende ejerskab af virksomhederne og investerer derfor alene i virksomheder, hvor vi kan erhverve aktiemajoriteten.

Succesfuld og bæredygtig udvikling af virksomhederne er helt afgørende for os, og så længe vi bidrager positivt hertil, ønsker vi at fortsætte som ejere, og vi opererer derfor med en lang ejerhorisont.