Hvem er vi

HMIG er et privat selskab, der investerer i gode, veldrevne små og mellemstore danske virksomheder. Selskabet er etableret i 2001 i forbindelse med opkøb af én dansk virksomhed og to udenlandske virksomheder. HMIG består i dag af 3 datterselskaber, som har salgskontorer i flere lande. HMIG er hovedaktionærer i disse datterselskaber.

HMIG drives af Henrik Møllegaard, CEO og ejer. I HMIG er vi et dygtigt team, som arbejder på tværs af selskaberne. Vi arbejder efter HMIG modellen, som har mangedoblet HMIGs værdi på kort tid. 

Udover HMIG modellen er vi overbevist om, at vores succes også skyldes respekten for det enkelte menneske i virksomheden. Vores udgangspunkt er at lytte og forstå, hvordan virksomhedens ledere og medarbejdere tænker, før vi træffer beslutninger.

De virksomheder, vi investerer i, er kendetegnet ved:

  • B2B industri- og/eller handelsvirksomhed med en innovativ og videnstung produktportefølje
  • En omsætning i intervallet 25–100 MDKK med en positiv driftsindtjening
  • Et veletableret forretningsgrundlag og en velfungerende organisation

Vi udøver et aktivt og værdiskabende ejerskab af virksomhederne og investerer derfor alene i virksomheder, hvor vi kan erhverve aktiemajoriteten.

Succesfuld og bæredygtig udvikling af virksomhederne er helt afgørende for os, og så længe vi bidrager positivt hertil, ønsker vi at fortsætte som ejere, og vi opererer derfor med en lang ejerhorisont.