HMIG bliver medejer af InnospeXion ApS

12. December 2018

HMIG køber 51% af anparterne i InnospeXion ApS. Stifteren af virksomheden Jørgen Tyge Rheinlænder vil fortsat eje 49% af anparterne og fortsætter som direktør for virksomheden.

InnospeXion blev grundlagt i 2000 og er specialiseret i at udvikle, producere og sælge innovative løsninger til ikke- destruktiv on-line kvalitets- og processkontrol, baseret på røntgenteknologi – blandt andet til fødevareindustrien.

Gennem årene har Jørgen Tyge Rheinlænder og medarbejderne opbygget en position i både Danmark og på eksportmarkederne som en respekteret og anerkendt samarbejdspartner for kunderne inden for deres produkt- og kompetenceområde. I dag kommer mellem 60 og 80 procent af omsætningen fra eksport.

Med InnospeXions teknologi er det muligt at tage røntgenbilleder, der er 16 til 64 gange skarpere end røntgenbillederne i sundhedsvæsnet, og den er så følsom og detaljeret, at fødevareproducenter kan bruge InnospeXions løsninger til for eksempel at finde bittesmå glassplinter i et glas sild, små fiskeben i fiskeprodukter og småsten i en blanding tørrede svampe.

InnospeXion er en god og veldreven virksomhed, med et stort potentiale for yderligere international vækst. Det er HMIG’s ambition sammen med Jørgen Tyge Rheinlænder og den engagerede medarbejderstab at arbejde målrettet på, at InnospeXion fortsat skal være en attraktiv arbejdsplads, der er i stand til at tiltrække flere kompetente medarbejdere, så virksomheden derved bliver i stand til at løfte omsætning og indtjening markant i de kommende år.